Welcome to the jungle

Äntligen, efter totalt 23timmars flygtid och 6 timmars väntande så har vi kommit fram. Resan från Singapore gick förträffligt bra då vi var så trötta så vi sov hela vägen. Väl framme så vart det dock lite problem, efter att ha stött på en liten tjej från Stockholm och hennes mamma och fått en lektion i delfinkunskap så skulle vi hämta ut våra väskor. Allting var frid och fröjd tills bagagebandet stannade och axel stod kvar, ensam, tomhänt, med gråten i blicken. Ungefär som den där kvarlämnade katten när familjen flyttar från landet.

Vi var då tvungna att prata med en luggage inspector som liknade Kim Jong Il som gav Axel lite fickpengar och en klapp på Axeln (höhö). Sitt handbagage hade han dock kvar och efter att ha totalbluffat oss igenom tullen slå kom vi ut till ankommandehallen och skulle beställa en taxi.

Det var då det roliga började, vi försökte förklara att vi skulle till Gardner Road, Rochdale men de ville skicka oss någon annan stans. Men med hjälp av teknikens under, en talande GPS så hittade vi rätt adress och vi kunde ge oss iväg. När vi passerade Brisbanesskyline så kände vi att det var dags att ringa till Jamie som vi hade planerat att bo hos att vi var på väg, i telefonen svarade en fundersam Jamie

”Skulle inte ni komma imorgon?”

Men trots missförståndet så stod de och väntade på oss vid infarten till deras hus, OCH VILKET HUS!

Över tio rum, tre toaletter, enorma ytor, en pool och palmer gjorde att vårt första tak över huvudet i Australien var värt ca 8 miljoner! Här kan vi lätt tänka oss att stanna en stund.

Jamie och hans pappa som för övrigt är de enda andra som bor här är väldigt trevliga och det kändes rätt direkt när vi kom fram. Just nu är vi väldigt trött och på grund av vårt lilla missförstånd om ankomstdag så ligger jag och Axel sked just nu i samma säng, men det kunde ju ha vart värre… eller?

Höres mer imorgon, nu ska jag reda ut mitt jetlag! God natt!

(Sara från Peace and Love/ GBG, om du läser detta så har min mobiluppkoppling hakat sig, har fått ditt senaste sms 7gånger, men jo, jag lever!)

3 kommentarer:

ChriZtoffer | 3 juli 2008 kl. 20:06

Haha låter som att resan blev rolig iaf då! =D Blir ju nästan lite långtråkigt annars om allt bara flyter på. ;) Tur att det kändes rätt sen när ni kom fram då, hoppas att ni får det bra där och får stanna länge! :)

Anonym | 4 juli 2008 kl. 16:32

Roligt? Jo, om du gillar att Nicklas låter som en flygplansmotor då han sover, att maneter regnar ner ifrån himlen varanan söndag och att ditt bagage festar med bikinitjejer i Taipei så får du väll tycka det. Jag tycker själv att det är underbart kul på sitt sätt. HAHA!

Säga vad man vill, men jag älskar Nicklas och resan hittils. Han är typ det bästa du kan ta med dig, näst efter tårgas,

Sköt om dig, så syns vi senare.

Anonym | 5 juli 2008 kl. 18:00

haha okej! bra! cp, skickade d bara en gång så you know! :) inget stalking fasoner här ick ( än) haha