This Is Africa

Har haft kanske den mest intressanta dagen hittills idag. Allt började med att vi runt lunchtid drog in till Australian Fair som är ett lokalt köpcentrum och åter igen så är det lätt det största jag sett! Vi åkte dit med två tjejer från Oslo vi hade träffat dagen innan och de visade oss vart Kmart låg och vilka bussar man ska ta för att inte hamna i Sydney.

Väl där handlade vi porslin att äta på (sjukt snyggt sett med 16 delar i svart och vitt för 212kr, värt var ordet) samt lite annat mys som t.ex osthyvlar och KFC mat!

Sen drog vi hem och valde att chilla kvällen ut och inte göra just något speciellt. Fick då en Facebook post om att det tydligen ska vara en brunch med gratis Pannkakor på gården imorgon så jag drog snabbt ner till anslagstavlan för att bekräfta detta. Dock hittade jag inget som tydde på pannkaksfestival men dock en resa till det lokala Casinot på torsdag. Värt att skriva upp.

Påvägen tillbaka så såg jag Norskorna sitta på sin balkong och spela gitarr så sprang hem och hämtade en tröja för att sedan diskutera allt från politik till spöken. När kvällen började leda till sitt slut i elva-tolvtiden så kom hela grannhuset förbi och ville festa så vi hakade på dem och träffade lite nytt folk. Där bland annat Chris och Matt som var två bröder från Zimbabwe.

Grejen med Chris och Matt var att de inte alls var svarta och hade AIDS som alla andra i Zimbabwe enligt den svenska skolan. Deras föräldrar ägde en farm i Sydamerika och de levde som kungar i Zimbabwe.

"Som en vanlig fest så kan jag och vännerna dra ut på en safari jakt och skjuta lite Gaseller, bara för skojs skull" - Matt

Vår nya relation till våra nya vänner gav oss långa konversationer om allt från Malaria och Ebola till Brunbjörnar och Lo och jag kom hem till min lägenhet nu 04:10. Men vi vart i alla fall bjudna att komma till Zimbabwe och prova på livet som vit kung i några veckor när vi slutat universitet. Brödernas plan var att tjäna ihop en halv miljon kronor var för att kunna dra sig tillbaka och leva resten av livet i lyx. Helt sinnessjukt.

Nu borde jag i alla fall sova, det läskigaste vore om Jamie ringde mig imorgon typ 7 och sade "om två timmar ska ni med och surfa" Men det lär nog inte hända.



Och by the way! Min jakt på Barilla Tortelini kom fram till en viktigt upptäckt idag, jag har äntligen hittat Tortelini men med ostsmak. Men jag känner att jag snart är nära mitt mål!

2 kommentarer:

Anonym | 13 juli 2008 kl. 14:43

Det är ju dom med ostsmak som är godast knäppis:)

Anonym | 13 juli 2008 kl. 15:22

haha ta med mig till zimbabwe, jag vill också vara vit kung! :P

fan vad kul det verkar vara! fan vad jag är avis! :P