Mycket och inget

Har inte hunnit med att skriva på länge nu vilket beror på olika mixar av skolarbete, surfing och vänner. Men headlines denna vecka har vart följande.

Surfing i Corrumbin i STORA VÅGOR
Canadian Thanksgiving
Samt the loss of MR G

Söndag, Måndag och onsdag gick i surfingens tecken och ena dagen bjöds det på kaos i surfers. Öppna stränder suger verkligen om inte vädret är perfekt. Måndag var det Corrumbin som gällde och i onsdags the Spit. Mitt favoritställe är helt klart the spit, slutet på surfers och mainbeach vid en skyddad stenpir.

Jag surfade med mina Mexikanska vänner samt Axel och Thomas ena dagen för att sedan surfa med Team Österrike den andra. Alltid lika spännande.

Men nog pratat om det. Över till det viktiga. Igår lämnade Mr G oss. Hans pappa har blivit allvarlig sjuk och ligger i livsuppehållande maskin just nu. Ska genomgå en operation på måndag med osäkert resultat. Därför var Mr G tvungen att fara hem för att om saker blir sämmre vara tvugen att ta över familjeföretaget. Därför hade vi ett grinigt farväl igår kväll. Emilie som var tillsammans tog det så klart värst och var helt förstörd i morse. Dämpad stämning i kvarter 9.

Axel och Luke satt och spelade gitarr hela kvällen, Regu (Mr G) fick prata med alla och vi fick alla signera en Griffith Tröja åt honom. Kommer verkligen sakna honom och hoppas att han kommer tillbaka!

0 kommentarer: