Fiji - Lördag

Idag var det Thomas födelsedag så vi hade köpt honom en massage och medans vi väntade på honom så vandrade vi runt på Coralviews stränder. Långa vita stränder med hängande palmer, stekande sol och lugnt vatten. Det började sakta gå upp för oss att vi skulle vara tvungna att lämna detta paradis land, men skämtade om att det skulle kännas tungt att åka hem till vårt andra paradis, Surfers Paradise...

När Thomas massage var klar åt vi lunch, tackade alla på ön och vart utskjutsade till vår katamaran för sista gången. Nu fick vi åka i fem timmar för att ta oss tillbaka till Nadi. På vägen dit hade vi en djup diskussion i hur vida man kan bli solbränd eller inte genom ett fönster. Vad tror ni?

När vi kom fram till hamnen hade vi 7 minuter på oss innan vår buss skulle ge sig tillbaka till vårt hostel, men självklart jobbar man bäst under tidspress och jag och Thomas han båda två köpa varsin drink inklusive glas på Hard Rock Café annan bussen brummade iväg.

Vårt hostel för natten var Horizon Hostel, som låg vägg i vägg med Smugglers Cove som vi sov på första natten. Kändes konstigt men bra att avsluta kvällen och resan i samma hängmatta som Nick, Nick och Nick hade börjat äventyret i en veckan innan.

1 kommentarer:

Anonym | 10 mars 2009 kl. 23:13

Det går inte att bli solbränd genom ett fönster, då UV-strålarna inte tränger igenom!