Fan...

Fan att jag aldrig lär mig, gick in på aftonbladet för första gången på närmare ett halvår och hittar följande rubrik på förstasidan:


Expert varnar: De kan vara farliga!
Brittiska astronomer och forskare varnar för faran med att få kontakt med aliens ”Vi måste engagera FN och regeringar i de här diskussionerna.”


Kalle Anka är en säkrare källa än den skittidningen.

3 kommentarer:

Simon L | 26 januari 2010 kl. 18:09

Du läste också den artikeln ja..
Ja jag blev uppriktigt rädd, det är klart, tänker man på alla filmer man har sett om alien så är ju 90% av dom hur dom ska ödelägga jorden (sån stor procent KAN inte vara påhittat, eller hur?) Jag tycker vi alla borde börja mailbomba Reinfeldt så att han kan ta upp det med FN och skapa en plan med NASA för att minska vår "synlighet" för aliens. Tex sluta skicka upp satelliter och se till så att man inte ser städerna på natten när jorden är mörk. Riktigt illa när man kan se hur hela städer lyser. Vi måste nog införa mörkläggning som under andra världskriget för att mänskligheten ska ha en chans. Varför har inget parti tagit upp det här? Det partiet skulle ju vinna valet med en jordskredseger, vi kan inte ha politiker som ignorerar denna möjliga "Armageddon"!!

/ Simon

Nick | 26 januari 2010 kl. 18:11

Tja, det jag mest undrar över dock är hur man definierar en Alien Expert? Ska man kunna alla dialoger till Alien utantill eller ska man bara vara 40+ och fortfarande bo i sin mammas källare?

Simon L | 26 januari 2010 kl. 19:01

Tycker alla aftonbladets "experter" är lite lustiga. Men jag antar att bo hos sin mamma och säga "E.T. phone home" varannan mening gör en alienexpert!