SYDNEY dag 4

Måndag och sista dagen i Sydney. Vi var tvugna att checka ut från hotellet innan 11 så vi packade ut väskorna och låste in dem i ett föråd och sen gav vi igen oss ut i Sydney med shopping som dagens uppgift.

Vi åkte tunnelbana till Martins Place som ligger precis vid Pitt Street som är huvudgatan i Sydney. Jag bröt upp med mamma och kusinen för att få springa lite själv och gick in på The North Face igen och pratade med lite mer folk. Sen gick jag mot centrum igen och lyckades köpa en notbok, en guitar hero kontroll med spel (36dollar! KAP!) och en tidning typ. Allt känns så onödigt när man jobbar på ett outlet. Men men, var i alla fall upp och provade en underbar rock på Burberry, myyys.

Vi hann också med att åka ett varv på Sydneys Mono-Rail tåg och fick på så sätt en sissta rundvisning av staden. Sen hämtade vi väskorna igen och tog en taxi till flygplatsen.


Mono-Rail! En ny upplevelse!

En kort men grym resa, opera, skywalk, mono-rail, the Ivy och Bondi Beach för att bara nämna några saker vi gjorde. Alltid med kartan i bakfickan och kameran i handen, Tourism at it's finest!

1 kommentarer:

pappa Tomas | 19 oktober 2009 kl. 23:39

Kul att allting gick så bra,för mig duger gamla Prag,hälsningar till alla från gillene Praha.Kram pappa Tomas