SYDNEY dag 3

Lyckades, tack vare nattens äventyr sova lite för länge idag men tog oss in till Sydney Centrum idag igen med Sydney Tower som mål.


Jag och James Cook!

Väl där så vi köpte en biljett upp till toppen och jag och Caroline bestämde oss för att göra en Skywalk också så när vi kom upp till toppen fick jag och Caroline ta på oss en overall och leddes upp några trappor till där vi senare fick ta på oss ett skyddsbälte och vi fick gå ut på taket på Sydney tower och fick en tour över Sydney som stad och vad som var vad. Riktigt häftigt att stå uppe på 268m höjd utan tak med glasgolv så man såg rakt ner till gatan under. Läskigast var det dock när vi stod vid en balkong som sedan skjöts ut några meter ut över INGENTING. En riktigt cool upplevelse.

Efter Sydney Tower så drog vi oss ut till Bondi Beach där vi skulle träffa Carolines kompis Anna som bor där. Anna tog med oss på en tur runt Bondi Beach och sedan på en thailänsk restaurang. Gillade verkligen Bondi och åker gärna dit igen för att prova vågorna. Känndes som om Bondi var en yngre variant av Guld Kusten.


Bondi Beach!

Efter Bondi åkte vi tillbaka till centrum och tog en milkshake för att sedan gå hem och sova igen.

0 kommentarer: