Softa!

Har haft en helt ledig dag idag vilket också var den första dagen på mitt lov. Vaknade klockan 10 och kollade sedan på How I met your mother medans jag käkade frukost. Kollade sedan på några avsnitt till och sen en film. Efter filmen spelade jag lite tv-spel och började sen laga mat. Medans jag lagade mat kollade jag på fler avsnitt at How I met your mother, sen kom Axel och vi kollade på några till avsnitt av How I met the mother. Sen drog jag och Axel ut och sprang för att sedan gymma en stund.

Sen började roliga. Jag och Axel hämtade upp Englands-Axel och drog till Broadwater där vi käkade på någon fiskrestaurang. Väl färdiga där så drog vi till restaurangen bredvid och käkade någon Indisk förrätt, bara för att!

Sen cruisade vi genom Surfers i jakt på något som kunde göra natten speciell och kom fram till att varken jag eller Englands-Axel hade vart på Casinot den här terminen så vi drog dit en snabbis. Två timmar senare och 1200kr rikare så sitter jag nu hemma och kollar på How I met your mother.

Jobb i morgon klockan 11! YES, ett liv igen!

0 kommentarer: