Skilda världar

Dagen var dock inte bara kaniner och regnbågar, fick ett oroväckande mail i morse som gjorde mig väldigt ledsen men det är för tidigt att säga något. Hoppas bara på det bästa.

Samt en annan sak, för er som har följt nyheterna så har det inträffat Terrorist attentat och bombräder i Mumbai i Indien under det senaste dygnet. Vanligtvis är ju en händelse som denna bara ett treminuters inslag med någon underbetalad reporter på Aktuellt men inte den här gången. Tydligen inträffade bombdåden bara några hundra meter från Nirs hus och då hans familj som tur var är oskadda och säkra så har två av hans vänner blivit allvarligt skadade. En av dem har skottskador. Helt sjukt när man plötsligt får en relation till händelser som denna. I vårt lilla, vackra och neutrala Sverige så blir man ju upprörd om de visar något sådant på tv. Man vill ju se sporten och vädret, vem bryr sig sig om indier egentligen?

Vi bor i en låtsasvärld där allt man behöver veta står på förstasidan av Aftonbladet och handlar mest om hur mycket cancer man får av godis, förlåt men så är det.

0 kommentarer: