Day of Awesomeness

Idag hade jag och Martin en till, och vår sista, Day of Awesomeness! Då jag åker hem på torsdag och kommer vara duktigt upptagen på kvällarna fram tills dess så hade vi en sista grabbkväll tillsammans.

Vi började med att ta en Taxi in till Surfers och planen var att vi skulle äta men jag var bara tvungen att dra med Martin på lite äventyr. Så jag tog med han till ASA, Australian Shooting Academy där vi tidigare hade provat en Magnum och en commando pistol och idag skulle vi utforska deras nya erbjudande, att få mata ett varsit magasin med en Desert Eagle.

Trots att Magnumen sprutade mera eld så var vår omgång med vår Desert Eagle antagligen det mest extrema jag har gjort. Så mycket kraft i en sån liten metallbit. Man får verkligen respekt för vapen när man provar dem.


Boom Boom POW!


Martin myser med sin förgörare!

Efter vårt pistolskytte så var det dags att äta och Martin bjöd med mig på Perlé där vi käkade ostron och Filé och diskuterade om livet nästa år. Jag kommer verkligen att sakna Martin och ser frammemot att träffa honom snart igen.

Efter maten kännde vi att vi inte var riktigt klara så vi drog och bowlade en timme till för att sedan dra oss hemmåt och kolla på Casino Royale.

En underbar kväll med en underbar vän! Jag kommer sakna dig enorm Martin, och det vet du!

0 kommentarer: