Klar för den här gången!

Nu har jag inte skrivit på länge igen men nu blir det annat.

Skolan är äntligen över, hade mitt sista prov för den här terminen i måndags. Kunde kanske ha gått bättre men det var utan tvekan det svåraste prov jag har skrivit hittills men jag behöver bara 26% rätt på provet för att klara kursen. Betygen har jag ingen aning om dock, får dem någon gång i December tydligen. Men men.

Så nu återstår egentligen bara en massa farväl, äventyr, sol och surfing innan jag beger mig hemåt. Jag åker hem den 3 december så det är ganska precis två veckor kvar idag. Men nu kommer som sagt den värsta biten. Vi har redan sagt hej då till Adam, Johannes, George och Klemens som behav sig till Melbourne. Kanske att jag träffar dem en dag innan jag åker men antagligen inte och då är det ett riktig farväl. Desiree åker på lördag och henne får jag inte träffa igen förrens nästa år. Thomas, Thomas och Emilie ska också ut på äventyr så sista veckan här kommer bli duktigt tråkig. Ska dock tillbringa tiden till att bättra på solbrännan, träna klart på gymkortet och surfa så mycket det går så jag ska inte klaga.

---

Annars nyheter som jag kan berätta.

Igår hade vi en middag, antagligen den sista middagen vi kunde äta tillsammans allihopa. Det var en knytis och alla skulle ta med sig något, helst något från respektives land. Jag funderade länge och tillslut bestämde jag mig för att jag och Axel skulle göra det Svenskaste vi kunde komma på, Skagenröra! Trots svårigheter med att översätta Löjrom, Cream Fraish och dill (som faktiskt heter dill) så vart det ett lysande resultat! :D Senare efter att vi hade avnjutit Snitzlar, Vietnamesisk Wok, Mexikansk tonfiskpasta med mera och avslutat allting med en Belgisk Choklad Fondué så åkte vi till Condrad Jupiters Casino igen. Riktigt trevlig faktiskt och axel hade på sig lyckobyxorna och kammade hem 300kr på en insats på rouletten. När vi åkte hem så hade himlen öppnat sig och vi fick simma från taxin till lägenheten så mexikanarna stannade över. Klockan 9 på morgonen hade de satt på sig mina och axels "Frank och BOB" masker och gav mig ett fint uppvaknande vilket resulterade i att jag slog till Alex rakt över näsan... Haha. Sen gjorde de pannkakor till hela huset till frukost!

Idag var jag ute med Emilie och Desiree hela dagen, vi drog till Australia Fair och ett annat outlet och letade fynd men det vart väldigt billigt för mig. Nyss kom jag hem från premiären av den nya Bond filmen (Jo jag vet att Sverige hade premiär för typ en månad sedan), sitter nu hemma och är väldigt besviken och bevittnar en brinnande himmel då åskan håller på att slita sönder mina fönster. För några dagar sedan träffade en blixt taket på grannhuset så att brandalarmet i hela The Village gick. Det läskigaste var att jag såg blixten, tjock som ett träd for den över himlen innan den gick ner i huset. Det kommer vara regn nu i några dagar men på fredag blir det sol och 30grader igen (nu är det ju bara 28, burr). I helgen är det planer på att jag, Luke och vem som helst annan som vill följa med ska till The Sunshine coast på extremsports äventyr. Första dagen blir det surfa och kanske spana in en skatepark där vi ska försöka spela in en film. Dag två ska vi åka waveboard hela dagen, kanske avsluta med lite surfing och sen bege oss hemåt. Ett bra avslut på min första termin i känguruns förlovade land.

Ps: Letade efter bilder att lägga upp men kom på att jag inte har tagit bilder på länge. Måste ändra på det!
3

0 kommentarer: